program


Koncert i Helligåndskirken

Koncert i Helligåndskirken

Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister, cellister og kammermusikere – på og over konservatorieniveau.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 22. September 2022 19:30

Velkommen til Hvide Sande Masterclass 2022

Carl Nielsen koncert.
Denne koncert er en særlig Carl Nielsen koncert, hvor nogle af hans værker opføres, samt et nykomponeret værk af Sofie Meyer med parafraser over temaer af Carl Nielsen uropføres. Vi vil gerne skabe et fokus på både de nulevende og forgangne danske komponister. Dette er både for at lade koncertgængere få oplevelsen af skønheden i den danske musikskat, men også for at lære de unge talenter fra hele verden, hvad dansk musikliv rummer.
Koncerten transmitteres på DR P2.

Børn og unge under 20 år er gratis adgang.

Aktuelt


Når mørket sænker sig over det gamle slot, bliver fortiden levende. Fra kælder til kvist, sætter vi levende lys op for at jage skyggerne på flugt, mens vi går rundt og fortæller om de grever og grevinder, der har boet på Gram Slot og spredt skræk og rædsel blandt tjenestefolkene. Vi fortæller også om nogle af de uforklarlige hændelser, der er sket de sidste par år. Turen tager ca. 1 time.

Endags Rock festival i JELS 2023 // Lørdag den 5. August 2023

Vi sætter Græskar på menuen og inviterer til fællesspisningen og højt humør i Det Røde Pakhus i Skælskør.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder.…

Youtube stjernen Sherif Haps besøger Græskarfestivalen, når han fredag den 21.oktober giver show for de mindste i det Røde Pakhus.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.