program


Koncert med Folkeklubben

Koncert med Folkeklubben

Folkeklubben har over de sidste 10 år markeret sig som ét af landets bedste og mest flittige liveorkestre.

Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album "Børn Af Den Tabte Tid" i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som "Fedterøv", "Flammende hjerter", "Danmarksfilm", "Torben Ulrich", "Men Ikke Endnu En Vinter", "Sort Tulipan" samt de 12 nye sange på det nye udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 10 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, når bandet atter tager på landevejen i 2021. For netop det er Folkeklubbens DNA, og således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft:
"Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være".

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Oplev Fredensborg slot med den smukt anlagte Slotspark og et væld af spændende historier.
Turstart hver søndag kl. 11.00…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: