program


Koncert med Naboerne - Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen

Koncert med Naboerne - Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen

ONLINESALGET ER STOPPET.
Tag til en flot koncert med Naboerne - Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen i de smukke rammer i Skibinge Kirke

ONLINESALGET ER STOPPET.

Naboerne fra Ansager, Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen, har de seneste år sunget deres sange til livet, kærligheden og vore drømme. Det er blevet til rigtig mange koncerter over hele landet og sådan bliver det også fremover.

”Sangen til livet” Sangen til livet er sangen til os alle, når sorger kaster skygger og solen går i sort Alt er foranderligt, forankret i motivet Sangen til Livet Sådan lyder bl.a. det fra Engelbrecht og Rasmussen, når de spiller og synger egne sange fra et sangkatalog, der bare er vokset og vokset gennem årene. Ord og toner mødes kun fordi, vi ved, vore sange bli´r til liv og kærlighed lyder det i en anden sang fra det repertoire, som flere og flere de seneste år har stiftet bekendtskab med, når Engelbrecht og Rasmussen også har turneret med deres orkester Neighbours.

Og heller ikke den sang skal mangle, når Tommy og Helge optræder alene med klaveret, guitaren og de 2 sangstemmer. Her bliver formen en anden men indholdet ikke mindre.

Dørene åbnes kl. 18.15.
Der er unummererede pladser.

PÅ PLAKATEN


Genoplev minderne fra julekalender gennem tiden i ord og toner og syng med på julens skønne sange.

Bliv klogere på de mange bunkere der stadig står ved vestkysten, når Ringkøbing-Skjern Museum tager på bunkertur. Nur dänischer Reiseführer.…

Dynamisk, rituel og poetisk danseforestilling med syv internationale urbane dansere og ny cirkus artister i verdensklasse, frit inspireret af Nijinskys…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: