program


Koncert med To Wake You i Lyngvig Fyr

Koncert med To Wake You i Lyngvig Fyr

AFLYST
Søndag den 10. maj kan I være med, når kunstnerparret Karoline Hausted og Mark Davis under navnet To Wake You vækker den smukke akustik i Lyngvig Fyr.

AFLYST

Søndag den 10. maj kan I være med, når kunstnerparret Karoline Hausted og Mark Davis under navnet To Wake You vækker den smukke akustik i Lyngvig Fyr

Lyden i Lyngvig Fyr er fuldstændig unik, flere kunstnere beskriver at det nærmest er som om fyret spiller med. Derfor bliver det også en oplevelse ud over det sædvanlige når To Wake You indtager det gamle fyrtårn denne majaften.

To Wake You
Musikerparret Karoline Hausted (DK) og Mark Davis (US) turnerer sammen under navnet To Wake You og præsenterer sange fra deres seneste EP "Beauty in the Smallest Things". Sammen spiller de sange fra deres soloudgivelser, samt løfter sløret for helt nye kompositioner skrevet på de seneste års rejser og retræter i USA, Irland og Danmark. Soloanerkendelser omfatter en dansk folkgrammy nominering til Karoline og en kåring af Marks “You Came Screaming” som årtiets album af Los Angeles Times.

Koncert i fyret
Koncerten med To Wake You foregår i det smukke trapperum i Lyngvig Fyr. Inden koncerten vil det være muligt at købe drikkevarer, som man kan tage med op til koncerten i fyret.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Holmsland Klit Turistforening i Hvide Sande

Oplev Lyngvig Fyr alle dage - hele året rundt
Nyd foråret og de første tegn på sommer ved Lyngvig Fyr, ja faktisk kan I nyde hele året ved fyrtårnet, for vi holder åbent, næsten, alle dage hele året rundt! Her kan I bestige de 228 trin og opleve udsigten over fjord og hav, her kan I nyde en kop kaffe og et lækkert stykke kage, her kan I lade ungerne tumle på legepladsen, mens I selv ser udstillinger om livet ved Vesterhavet, for Lyngvig Fyr er åben alle dage, og uanset om det regner eller der er høj sol, er der noget at opleve ved toppen af Vestjylland!

Praktisk
Dato: 10. maj kl. 19.00

Sted: Lyngvig Fyr, Holmsland Klitvej 109, 6960 Hvide Sande
Pris: 100 kr. pr. billet
Min. 25 og maks 80 personer, billetterne sælges efter “først-til-mølle-princippet”.

PÅ PLAKATEN


show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur…

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage -…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: