program


Koncert på Den Lille Færge med Benjamin Aggerbæk
2

Koncert på Den Lille Færge med Benjamin Aggerbæk

Efter en lille sejltur på Danmarks smukkeste sømil tager jazzcrooner, mundtrompetist og sangskriver Benjamin Aggerbæk over og leverer en festlig koncert

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Mandag, 09. August 2021 17:15

Efter en lille sejltur på Danmarks smukkeste sømil tager jazzcrooner, mundtrompetist og sangskriver Benjamin Aggerbæk over og leverer en festlig koncert, som nok skal få den lille færge til at gynge. Benjamin Aggerbæk er fast inventar på P8jazz og politikens Henrik Palle har kaldt ham “Charmerende og absolut indtagende”. Benjamin Aggerbæk er inspireret af Chet Baker, Louis Armstrong og alle de andre gamle drenge.

Mødested
Hillerød Torv (ved færgelejet), 3400 Hillerød

Praktiske oplysninger
Koncertsejladsen varer ca 60 min og drikkevarer må medbringes.

Aktuelt


Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods. Mødested: Slottet Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik).

Forfatter, journalist og feminist Rikke Viemose og debattør Emma Holten taler om feminisme med udgangspunkt i Rikke Viemose's nye bog "Nu taler jeg. Brev til min datter".

Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til FÆNGSLET, Industrimuseet, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 7 dage.

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Festlig slotskoncert i anledning af 300-året for Fredensborg Slot

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.