program


Korkoncert - EMOTIONS

Korkoncert - EMOTIONS

I 2018 har koret givet deres forårskoncert titlen EMOTIONS. For er der noget musik handler om og sætter gang i, så er det følelser. Sorg, glæde, afmagt, forelskelse og alle de andre sindstilstande, vi genkender, fordi livet er fyldt med dem.

De er efterspurgte og synger et hav af koncerter hver eneste sæson. Og det er der en god grund til! Koret har et enestående højt niveau og med deres altid smittende energi kan man ikke andet end læne sig tilbage og nyde forårets komme til rytmisk vellyd!

I 2018 har koret givet deres forårskoncert titlen EMOTIONS. For er der noget musik handler om og sætter gang i, så er det følelser. Sorg, glæde, afmagt, forelskelse og alle de andre sindstilstande, vi genkender, fordi livet er fyldt med dem. Følelser, der kan være omskiftelige som vejret. 

Med et repertoire, der spænder bredt i den rytmiske musikgenre, vil Randers EgnsTeater Kor give publikum en aften med velklingende á cappella numre. Komcerten bliver tilsat små fortællinger fra aftenens konferencier, som er en skuespiller fra teatrets ensemble. 

Randers EgnsTeater Kor ledes af Kari Steen og Ole Viller

 

PÅ PLAKATEN


Københavns Middelalder Marked

Ballerup I Pinsen 2019

Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af…

LIVE rollespil med komikere

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: