program


Kosmonauterne

Kosmonauterne

Improcomedy show

Kosmonauterne lander i København

En bryllupsrejse, et vandfald, pigesur. Publikums bud forvaltes af den erfarne improgruppe Kosmonauterne til små sketches. Er det så sjovt spørger du måske. Kosmonauterne er flere gange kåret som danmarksmestre i teatersport og spiller for altid fulde huse i Odense og Århus. Nu er turen så kommet til at indtage København og teater Play er det perfekte sted at lande den komiske rumfærge. Så vær med når det fynske fænomen gæster Teater Play med et show, hvor du kan levere direkte input til de latterfremkaldende udfoldelser på scenen. Garanti for stjernegode grin. Det er Kosmonauterne der konkurrer i improvisation på baggrund af input fra salen, men det er publikum der vinder hver gang.

PÅ PLAKATEN


Kom og SPIS MED på Café Kadetten ved Kronborg Slot og få en…

Hitmaskinerne længe leve! I 2019 er det 40 år siden duoen udgav deres…

Som koncertnavn er den nordjyske troubadour Søren Krogh og hans partner Janus Bechmann…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: