program


Krash & Chopin danser

Krash & Chopin danser

Dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks mest prisbelønnende moderne koreografer: Reumertvinderen Tim Rushton og koreograf Alessandro Sousa Pereira.

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoMed udgangspunkt i Chopins smukke og intime musik udforsker Tim Rushton menneskets inderste romantiske relationer. Alessandro Sousa Pereira står bag stor-hittet KRASH – et værk fyldt med vildskab og maskulin kropsenergi inspireret af sammenstødet mellem forskellige kulturer.

Tim Rushton har altid haft en stor kærlighed til mesterkomponisten Frédéric Chopins smukke musik. Allerede som klaverbarn stiftede han bekendtskab med Chopins værker og som voksen fortsatte fascinationen af hans univers. Sidste år besluttede Tim Rushton sig derfor for at skabe et helt nyt værk med udgangspunkt i Chopins fængslende kompositioner.

Alessandro Sousa Pereira skabte KRASH til Den Kgl. Ballet i 2015. KRASH er en forestilling med masser af kraftfuld powerdans og smittende livsglæde, danset til brasilianskinspirerede beats leveret af den danske Outlandish producer DJ Turkman Souljah.

En spændende og afvekslende aften, der kombinerer det nye og det gamle, det klassiske og det moderne - både hvad angår trin, musik og tematik.

Introduktion kl. 18.30 v Jason Nelson


Varighed: Ca. 80 minutter inkl. pause

Medvirkende Dansk Danseteaters internationale dansere

Koreografi Tim Rushton & Alessandro Sousa Pereira

Musik Frédéric Chopin, Martin Stadtfeld & Lawand Othman aka DJ Turkman Souljah 

http://www.danskdanseteater.dk

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

To venners lange rejse ud i mørket.

En historie om begyndelser, forventning og ventetid ...

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: