program


Kro-tur med Hjortholm: Roskilde - Gershøj

Kro-tur med Hjortholm: Roskilde - Gershøj

Stig ombord på Hjortholm og tag med på en helt særlig tematur til Gershøj Kro – På turen skal vi smage på lokale råvarer fra Fjordlandet og tag gerne fiskenet eller badetøj med.
 Læs mere

Turen starter i Roskilde Havn, hvor båden sejler ud på Roskilde Fjord – forbi både Elleore, Bognæs og med udsigt ind til Lejre Vig. Du kan også lytte lydfortællinger om fjordens enestående natur, dens betydning for fuglene og et indblik i livet under vandet. Download nationalparkens app og find ruten ’Sommersejlads i Roskilde Fjord’.

Ved ankomst i Gershøj Havn er der tid til at gå en lille rundtur langs vandet på en spang, forbi Sct. Laurentis kilde og den yndige røde kirke. Hvis I tager fiskenet med er der også mulighed for fange småting fra havnekanten eller tage en badetur ved den lille strand. I kan også tage en tur ud i en af de nye nationalparkkanoer – husk en 20’er til at putte i.

Kl. 15 byder gode folk fra Gershøj Kro jer inden for til Kaffe & Dagens sødt - og en lille bid brød. Gershøj Kro og Strandhotel er et sted med nærvær, ro og ægte landstemning i moderne rammer. Her vægtes høj kvalitet og maden bliver lavet fra bunden med respekt for de friske råvarer. På kroen kan I nyde udsigten over Roskilde Fjord. 

Hjortholm bringer herefter alle sikkert hjem igen til Roskilde Havn.

Rederiet Stromma står bag sejladsen med Hjortholm i et tæt samarbejde med VisitFjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land – med stærk indsats fra gode lokale kræfter på Gershøj Kro og i Gershøj Havn.

Ruten: Roskilde - Gershøj t/r. Varighed i alt: 4 timer. 

Afgang kl. 13.00, ankomst i Gershøj 14.00. Kl. 15.00-16.00 kaffe, brød og dagens sødt på Gershøj Kro. Retur til Roskilde kl. 16.00. Turen er slut kl. 17.00. 

Voksenbillet: 249 kr. 

Børnebillet (u. 12 år): 125 kr. 

Børn under 2 år: gratis. 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der…

I eventyret i Sherwoodskoven gør Robin Hood det han gør bedst: Stjæler fra…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: