program


Kroaften på Fahl Kro  /  Krugabend

Kroaften på Fahl Kro / Krugabend

Æggekage og Fahl Kro er to ting der går hånd i hånd.

Æggekage og Fahl Kro er to ting der går hånd i hånd - og det har det gjort i mere end 25 år, faktisk endnu længere tid, men i over 25 år har Ringkøbing-Skjern Museum serveret æggekage i de hyggelige rammer på Fahl Kro.

Kroejer Simon Sommer var en ener, han skilte sig ud fra flokken og gjorde ikke noget for ikke at gøre det - nej faktisk det modsatte! Han drak rødvin hvor almindelige folk drak øl, han spillede kort med sine gæster og vandt ofte penge fra dem - og så serverede han æggekage! Æggene fik han fra kroens høns og serveringen foregik i Fahl Kros stuer, præcis som i dag.
Og når der serveres æggekage på Fahl er der lagt op til fest! Krofatter fortæller, musikken spiller, samtalen flyder og hyggen fylder!

Krugabend 

Bring Freunde und Familie mit und genieße in den gemütlichen Gaststuben das berühmte Omelett. Lern die Geschichte des Gasthofs kennen und lausche der festlichen Volksmusik.

-

PÅ PLAKATEN


Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

Så er det blevet tid til at gentage succesen fra de sidste par…

show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: