program


Kulturcafé: Karen Blixens buketter

Kulturcafé: Karen Blixens buketter

Mød eksperten bag buketterne på Karen Blixens Rungstedlund, Helen Olsen. Hør om Karens Blixens yndlingsbuketter og se dem blive bundet.
Få gode tricks med hjem til at gøre kunsten efter.

DatoKaren Blixen havde en udpræget passion for blomster. Hun yndede specielt i forbindelse med gæstebud - som en velkomst til gæsterne - at kreere helt specielle blomsterarrangementer. Ofte avancerede i forhold til den tid, hun levede i. Hun kunne finde på at anvende rødkålsblade, blomstrende porrer og ikke mindst vilde planter, også kaldet ukrudt, i buketterne. Altsammen ikke noget der i dag er usædvanligt, men for 40-50 år siden var det.

Det var dog først og fremmest Karen Blixens måde at komponere blomsterne på, som var noget særligt. Ofte sammenlignes hendes blomsterkunst med malerkunsten. Blixen malede sine buketter frem i vaserne uden smålig skelen til datidens normer og regler for buketter. Det facinerer stadig den dag i dag.

Kulturcaféen har inviteret Helen Olsen, som binder blomsterne i Karen Blixens ånd til Rungstedlund. Hun vil foran publikum binde flere af Blixens klassikere, fx. 'Viften' og 'Velkomstbuketten'. Og så vil hun fortælle små anekdoter om Karen Blixen undervejs.

Som gæst ved Kulturcaféen, får du sammen med maksimum 39 andre gæster, museet for dig selv. Ud over oplægget giver billetten derfor eksklusiv adgang til museets udstillinger og butik.
Det er muligt at købe diverse drikkevarer og snacks til oplægget.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Guidede rundvisninger.
24.april, 15.maj, 22. maj, 23. maj, 24. maj, 29.maj, 12.juni,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: