program


Kunsten at dø
2

Kunsten at dø

En finurlig, underholdende og bevægende forestilling fyldt med gags, rytme, musik og poesi – alt sammen uden et eneste ord.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 19. Marts 2019 19:30

Den Reumert-nominerede forestilling kombinerer latter og gråd, og ser med humor på et tema som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at indse: DØDEN.

Vi oplever to klovners liv, på toppen af karrieren, både på scenen og bag tæppet. Vi forbløffes over deres storartede numre, bevæges af deres venskab og griner af deres indbyrdes kamp. Og vi forfærdes over, at én af dem snart skal dø.

Vi mærker hvordan denne kendsgerning påvirker deres liv og forhold. Og vi er samtidig med til at konstatere noget vi måske ikke har tænkt på: At der er liv før døden!

En 100% ordløs forestilling fyldt med humor, rytme, musik og poesi, hvor begge skuespillere sætter deres evner og kunnen på en hård prøve.

 

Varighed: 90 minutter

Medvirkende: Paolo Nani og Kristján Ingimarsson

Idé og instruktion: Paolo Nani og Kristján Ingimarsson

Konsulent: Katrine Wiedemann

Scenedesign: Kristian Knudsen

Lys- og Lyddesign: Fabian Carvallo

www.paolonani.com/kunsten-at-do

Aktuelt


Stewardesserne i Always Happy Airlines er ved at gøre klar til takeoff, da kontroltårnet melder om forsinkelser. Men hvad foretager man sig i et fly fyldt med forventningsfulde passagerer? Nyd en musikalsk og humoristisk forestilling med noget på hjertet. ”Let the Cabin Crew entertain you” lyder det fra cockpittet. Så spænd sikkerhedsbæltet og nyd 75 minutter i selskab med De Damer.

En rigtig vestjysk NYTÅRSKUR
Tag en fælles kold dukkert i Vesterhavet og få en festlig start på Nytårsaften

Tag med Museum Nordsjælland på byvandring i det historiske Hillerød. Museum Nordsjælland arrangerer henover sommeren og efteråret byvandringer i den gamle kongeby Hillerød.
Torsdag d. 16, 23, 30. juni kl. 15.00 // Torsdag d. 7, 14, 21, 28. juli kl. 15.00 // Torsdag d. 18, 25. august kl. 15.00 // Lørdag d. 21. maj, 24. september og 22. oktober kl. 10.30

PÅ PLAKATEN


Teaterversionen af BLINKENDE LYGTER er sjov, overraskende, tankevækkende og skæv - gennemsyret af sort, dansk humor og upassende replikker, men…

Oplev Kirsten Olesen som Joseph Goebbels sekretær i en stærk solopræstation, der indbragte hende Årets Reumert for bedste kvindelige hovedrolle…

Med ni dansere og otte cellister har Palle Granhøj med udgangspunkt i Maurice Ravels repeterende og hypnotiserende Boléro skabt et…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.