program


Kunsten at dø
2

Kunsten at dø

En finurlig, underholdende og bevægende forestilling fyldt med gags, rytme, musik og poesi – alt sammen uden et eneste ord.  Læs mere

Den Reumert-nominerede forestilling kombinerer latter og gråd, og ser med humor på et tema som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at indse: DØDEN.

Vi oplever to klovners liv, på toppen af karrieren, både på scenen og bag tæppet. Vi forbløffes over deres storartede numre, bevæges af deres venskab og griner af deres indbyrdes kamp. Og vi forfærdes over, at én af dem snart skal dø.

Vi mærker hvordan denne kendsgerning påvirker deres liv og forhold. Og vi er samtidig med til at konstatere noget vi måske ikke har tænkt på: At der er liv før døden!

En 100% ordløs forestilling fyldt med humor, rytme, musik og poesi, hvor begge skuespillere sætter deres evner og kunnen på en hård prøve.

 

Varighed: 90 minutter

Medvirkende: Paolo Nani og Kristján Ingimarsson

Idé og instruktion: Paolo Nani og Kristján Ingimarsson

Konsulent: Katrine Wiedemann

Scenedesign: Kristian Knudsen

Lys- og Lyddesign: Fabian Carvallo

www.paolonani.com/kunsten-at-do

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Humoristisk satire om 2020 – ”annus horribilis” – op til i dag. ’Roskildedrengen’…

Bliv klogere på de mange bunkere der stadig står ved vestkysten, når Ringkøbing-Skjern…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: