program


Kunsten at dø
2

Kunsten at dø

En finurlig, underholdende og bevægende forestilling fyldt med gags, rytme, musik og poesi – alt sammen uden et eneste ord.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 19. Marts 2019 19:30

Den Reumert-nominerede forestilling kombinerer latter og gråd, og ser med humor på et tema som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at indse: DØDEN.

Vi oplever to klovners liv, på toppen af karrieren, både på scenen og bag tæppet. Vi forbløffes over deres storartede numre, bevæges af deres venskab og griner af deres indbyrdes kamp. Og vi forfærdes over, at én af dem snart skal dø.

Vi mærker hvordan denne kendsgerning påvirker deres liv og forhold. Og vi er samtidig med til at konstatere noget vi måske ikke har tænkt på: At der er liv før døden!

En 100% ordløs forestilling fyldt med humor, rytme, musik og poesi, hvor begge skuespillere sætter deres evner og kunnen på en hård prøve.

 

Varighed: 90 minutter

Medvirkende: Paolo Nani og Kristján Ingimarsson

Idé og instruktion: Paolo Nani og Kristján Ingimarsson

Konsulent: Katrine Wiedemann

Scenedesign: Kristian Knudsen

Lys- og Lyddesign: Fabian Carvallo

www.paolonani.com/kunsten-at-do

Aktuelt


En modig ungmø, en tvivlende kriger, en usikker kongesøn, en from munk, en fanatisk konge og en beskyttende mor er blot enkelte af personerne i Danemordet, der i år opføres ved Jels Vikingespil. Kom og nyd en forestilling fyldt med drama, kamp og kærlighed.

Skru tiden tilbage og tempoet ned. Abelines Gaard er som en tidskapsel, hvor store og små kan opleve livet ved Vesterhavet, som det var, da oldemor var barn.
Die Zeit zurückdrehen und einen Gang runterschalten. Abelines Gaard ist wie eine Zeitkapsel aus jener Zeit, als Urgroßmutter Kind war.

Hvad vi giver, får vi retur. Fru Strid gennemgår en forvandling fra fru Strid til fru Blid med hjælp fra byens venlige brillemand. Alder: 3 - 8 år.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Sommer, musik & lyrik er det perfekte match - det er Allan Olsen & MusikLaden også

Historien kan opleves levende og på tæt hold i Pinsen 2022

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.