program


KYNDELMISSE 2023

KYNDELMISSE 2023

Kyndelmisse Lysfesten er en af Sorøs helt store kulturelle endags-begivenheder – en begivenhed, der bringer mennesker sammen og trækker tusindevis af gæster til fra nær og fjern på en kold vinteraften. Vi fejrer den gamle helligdag Kyndelmisse og markerer, at midvinter er nået og at lysere tider er i vente.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Program følger

 

Aktuelt


Se denne fantastiske familieforestilling, bygget over klassikeren om dukken, der vil lære at blive menneske og hans møde med den farefulde verden, fuld af fristelser, bedrag og sære skikkelser. Bestyrelsen så forestillingen på årets teaterseminar, og straks var alle enige om, at den forestilling skulle til Nakskov. Forestillingen varer ca. 50 min. og passer bedst til 8-12 årige.

Kom med torsdag den 2. februar, hvor vi kan præsentere en helt særlig klubaften med en af landets største fodboldeksperter: tidligere DBU- og FIFA-pressechef Frits Ahlstrøm. Med udgangspunkt i Harald Giersings berømte maleri "Fodboldspillere. Sofus header" vil Ahlstrøm fortælle om den sagnomspundne spiller Sophus "Krølben" Nielsen og om fodboldhistorien for samme periode. Klubaftenen er et eksklusivt arrangement for medlemmer af museets Kunstklub og Erhvervsklub. Efter foredraget er det muligt at deltage i en fællesspisning på museet.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Glæd jer til en hyggelig og festlig aften i MusikLaden, sammen med De Gyldne Drenge og med lækker mad fra…

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Økologisk…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.