program


Læge uden grænser / Hjerneblødning

Læge uden grænser / Hjerneblødning

To testshows samme aften!

Standup-komikerne Andreas Hoff og Patrick Larsen deler ud af deres oplevelser og observationer i sundhedsvæsnet, når de tester deres nye solo-shows, fra hver deres side af lægens bord. Andreas Hoff (læge siden 2011), finpudser sit nye show “Evidensbaseret underholdning: LÆGE UDEN GRÆNSER”. Patrick Larsen (patient siden 2018), tester materiale til sit første onemanshow “HJERNEBLØDNING”, der kommer på mini-tour i efteråret.

Tilsammen to timers skøn standup-comedy med skarpe pointer, pinlige anekdoter og masser af gode grin.

PS. Komikerne optræder gratis, og al overskud fra billetsalget går direkte til nødhjælpsorganisationen Læger Uden Grænser.

Varighed: 2 timer, inkl. ca. 15 min. pause.
 

Bemærk venligst:

 

Alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende. Dette bedes overholdt, tak.


Teatercaféen, hvor man kan købe drikkevarer og snacks, åbner en time inden start, og har også åben i pausen. Dørene ind til selve teatersalen åbner ca. 10 minutter inden start, og døren lukker præcis, så kom i god tid :-)

PÅ PLAKATEN


For kun 175 kr. får du adgang til alle museets besøgssteder…

Figaros har tidligere gæstet Nakskov med successer som: “Svend, Knud og Valdemar – synger…

MØDRE berører ethvert aspekt af det at være mor, - store følelser og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: