program


Liva

Liva

- en kabaret om frihed
Abonnementsforestilling

At koble frihed og Liva Weel er for den ældre generation en selvfølge. Vi lever i en tid, hvor der igen i nogle sammenhænge stilles spørgsmålstegn ved begrebet frihed. Derfor giver det rigtig meget mening også for de yngre generationer at se denne forestilling netop nu.


Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed - kunstnerisk såvel som personligt. Denne frihedstrang gav hende store kunstneriske sejre, men også voldsomme personlige nederlag.


Hun udødeliggjorde sange af blandt andre PH (Poul Henningsen), Kai Normann Andersen og Børge og Arvid Müller, og en række af disse sange fra 1930’erne og 1940’erne indgår i forestillingen.


Sammen med PH skrev hun den ikoniske tekst til sangen “Man binder os på mund og hånd”, og med de dobbelttydige linjer, der narrede både censuren og nazisterne, sang hun sig lige ind i danskernes hjerter.


Liva var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd.


Jens Krøyer står for musikken. Ene mand med et klaver personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv - akkompagnatøren. Den tavse mand, der kærligt leverer tonerne til Livas sange.


Ellen Hillingsø, der spiller hovedrollen, og et fantastisk hold af skuespillere og sangere gør denne forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert, til noget helt særligt.


Instruktør:
Rolf Heim

Medvirkende:

Ellen Hillingsø, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Koefoed


Kapelmester:
Jens Krøyer


Scenograf: 
Sisse Gerd Jørgensen


Forfatter:
Vivian Nielsen


Producent:
Folketeatret

 

Billetpris: 250 kr.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden.

Det er en række spændende koncerter for guitarentusiaster, der er lagt i trygge,…

Fredag 22. marts 2019 slår Græsted Veterantræfforening dørene op til en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: