program


Livet er en morgengave

Livet er en morgengave

En mand sidder i sin have og nyder tilværelsen………eller……nu er nyder jo et stærkt udtryk……..men han sidder der i hvert fald lidt endnu - forhåbentligt. Hvordan endte han i denne have og hvor længe har han egentlig siddet der?
Med udgangspunkt i Halfdan Rasmussens digte, fortæller Jesper Asholt historien om et mandeliv med både glæder, sorger og familiebånd.

Billettyper


265.00 kr. - 300.00 kr.
2 Billettype(r)

DatoMed udgangspunkt i Halfdan Rasmussens mangfoldighed af digte, børnerim og erindringer, fortælles en historie om et eksistentialistisk mandeliv med både glæder, sorger, svigt, trofasthed og familiebånd.

Nyd 1 time og 50 minutter i selskab med Jesper Asholt som Den Danske Mand – akkompagneret af kapelmesteren og pianisten Morten Wedendahl og bassisten Elo Lindhardsen.

 

5 stjerner i både Frederiksborg Amts Avis og CphCulture

PÅ PLAKATEN


Fantasydage 2022

På Fantasydage mødes alle eventyrverdener i ét: Harry Potter, Ringenes Herre, Narnia, Game of Thrones, befolket af riddere og elverprinsesser, orker, trolde, hekse, feer, stormtropper og Jedi-riddere.

Eventyret venter… vil du med?

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security. Du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.