program


Livet med en fuldblodsteenager

Livet med en fuldblodsteenager

Et personligt og humoristisk foredrag til forældre. Få gode råd til et godt forhold til din begyndende eller fuldblods-teen derhjemme.  Læs mere

Med glimt i øjet og stor indsigt deler foredragsholder Pernille Bothmann ud af sin store viden om livet med en teenager. Pernille tager udgangspunkt i rejsen med sin egen søn og giver gode råd og tips til den nye rolle, man som forælder skal lære at være i, når ens baby pludselig er blevet stor.

Om foredragsholderen
Pernille Bothmann har gennem en årrække specialiseret sig i at hjælpe familier, som har det svært. Det er typisk familier som er ramt af f.eks. stress, angst, mobning og mistrivsel. Det kan også være familier, der udfordres i forhold til, at de små bliver store teenagere og ikke mindst unge mennesker, som har fået en svær start på livet.

Forventet varighed: 1½ time
Unummererede siddepladser

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Rytmiske bands og orkestre fra Brøndby og Glostrup musikskoler mødes til en stor…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: