program


Lodbrogs Sønner - 7. juli

Lodbrogs Sønner - 7. juli

Velkommen til Vikingernes Verden.

DatoVikingespil (kl. 20.00)

Ragnar Lodbrog har bekriget den engelske konge, Aella, i over 25 år. Men da Ragnar falder i kamp, er det op til hans sønner at vinde krigen. Ragnars ældste søn, Bjørn, skal nu træde i sin fars fodspor, og lede landet.

Uroen spreder sig blandt folket, og de begynder at vende sig mod hinanden. Men hvordan vil det gå Lodbrogs sønner, når kongsgårdens vølve dukker op med en ukendt gæst? En udefrakommende, som ingen ved om de kan stole på. En mand, der har været nødt til at gøre forfærdelige ting, for at kunne gøre det rigtige.

Kan danerne overkomme den uovervindelige konge fra England? Kan Bjørn leve op til sin fars eftermæle? Og kan dét der er tabt, findes igen?

Få svar på alt dette, og meget mere i årets forestilling, der byder på drabelige kampe, storslået kærlighed, ildspyende gøglere, og profetier der bliver opfyldt.


Varighed ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause.

Rundvisning i Vikingernes Verden (kl. 17.45)

Kom med på rundvisning i Vikingernes Verden. Vikingeguiderne tager jer med på en rejse tilbage til vikingetiden og giver ligeledes et unikt indblik i fortællingen om Frederikssund Vikingespil fra dengang til nu. Turen varer ca. en time og foregår i et tempo, hvor alle kan være med.

Mødested: Infoboden ved Runestenen kl. 17.45.

Kom i god tid og nyd aftensmad i Vikingernes Verden

Kom i god tid, når du skal besøge Vikingernes Verden. På Valhal Torv er der mad, drikke, boder og vikingetelte med mjød, slik, smykker og andre vikingevarer.

Se på hjemmesiden efter 1. juni hvilke af aktiviteterne for børn, der er åbne den dag, du besøger Vikingernes Verden.


Friggs er byens bedste grill. Et stærkt sommeralternativ, når menuen skal være hurtig og lækker.
I Grillen kan du få et udvalg af retter lige fra grillede pølser til biksemad, ribbenstegssandwich og frikadeller. Vi har også lækre salater med laks eller kylling og selvfølgelig en vegetarret - alt sammen til rimelige priser.

 

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Halfdan Rasmussens mangfoldighed af digte, tosserier, børnerim og erindringer danner grundlag for en eksistentialistisk historie om et mandeliv med både…

Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og MeToo.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.