program


Luk op
2

Luk op

Små bjerge af blå og røde, stribede og prikkede, store og små kufferter – en hel masse overraskelser, der kun venter på at blive vist frem. I forestillingen tages de små med ind i hver kufferts lille verden.
Alder: 1-3 år.  Læs mere

Luk op for en helt særlig teateroplevelse for de allermindste med overraskelser og eventyrlige sanseoplevelser i et trygt og velkendt univers. Her kan alt lade sig gøre lige for øjnene af én: En dukke åbner selv sin blå kuffert op af ren og skær nysgerrighed, og snart forvandler kufferten sig til et te-selskab for to. Tre bamser bor i den mindste kuffert og kan ikke sove. Men ved publikums hjælp falder selv den største bamse i søvn. I den store røde kuffert bor cirkusskoene, der både kan hoppe i trampolin og gå på line, men i fritiden pjasker de med vand. Vi er sammen inde i et lille hvidt, rundt rum med stjernebroderede vægge, og med små historier og finurlige fortællinger inviteres børnene med på en oplevelse, som rummer sang, rim, remser og dukkeanimationsspil.

“Med sit væsen og sine gøremål formår Sif at lukke børnene ind i et rum, hvor deres intuitive legelyst mødes med teatrets form- og fabuleringsglæde” – Teateravisen

 

Medvirkende: Sif Jessen Hymøller

Dramatiker forfatter: Sif Jessen Hymøller

Dukkemager: Sif Jessen Hymøller

Instruktør: Bjarne Sandborg

Producent: Teater Refleksion

Varighed: 35 min.

Alder: 1 - 3 år

 

 

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


De traditionsrige kroaftener har fået et nyt tvist og menuen bugner med lækre…

Kom med på byvandring i middelalderbyen Kalundborg

Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: