program


Lyt til Glasset - Kulturcafé. Musikfortællinger fra Böhmen

Lyt til Glasset - Kulturcafé. Musikfortællinger fra Böhmen

Oplev musikhistorien gennem en prisme af fortælling og musik - denne aften fra Böhmen.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

Glashistoriker Joachim Allouche tager gæsterne med til et blomstrende Böhmen, hvor kurstederne lokker med graverede pokaler, og hvor ’krystallen’ opfindes. FøniXensemblet, med kunstnerisk leder og dirigent Morten Ryelund i spidsen spiller bidder fra rokokko, salonmusik, samt af komponister som Kodaly, Smetana m.fl.  Leder af kulturhusene i Holbæk, operasanger og musikteoretiker Mikkel Thorning, krydrer oplevelsen med fortællinger fra kunstens verden.


Efter koncerten vil der være adgang til museets nye udstillinger, herunder særudstillingen med glasprisvinder 2021 Morten Klitgaard

Aktuelt


Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Carmen Curlers fra Kalundborg har reddet mange kvinder fra en dårlig hårdag. Hør den utrolige historie bag det supermoderne produkt og se udstillingen

Torsdag den 6. oktober inviterer vi til den sidste Gylden Torsdag + GULDBAR, inden vi holder en vinterpause. Til GULDBAR har du denne gang mulighed for at deltage i en vinsmagning med italienske kvalitetsvine, som Brian Bang Schneeberg fra VinoSorana står for. Du kan sagtens indtage dit aftensmåltid til GULDBAR! Denne gang står menuen på gul(d)laschsuppe m. brød inkl. en guldøl og en økologisk nougatisdessert for kun 100 kr.! Maden serveres fra kl. 17.30-20. Forudbestil gerne maden på denne side. Det er som altid gratis at deltage i GULDBAR, men vinsmagningen kræver en billet. Se mere herom nedenfor.

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Endags Rock festival i JELS 2023 // Lørdag den 5. August 2023

Få historier fra besættelsestiden, hvor familier og borgere bekæmpede hinanden og tyskerne, mens de fleste passede sig selv og fik…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.