program


MADS HOLM fylder 30 - THE SHOW!

MADS HOLM fylder 30 - THE SHOW!

Mads Holm bliver 30. Og det eneste han ønsker sig er at optræde.  Læs mere

DatoMads Holm bliver 30.

Ja, den er sgu god nok. Den 1. Oktober 2021 runder jeg det klichéfyldte hjørne og bliver 30. Og ved I hvad? Jeg glæder mig. Så derfor vil jeg gerne fejre det. Og jeg vil fejre det med det jeg holder allermest af i hele verden. Et stand-up show!
Showet hedder Mads Holm Fylder 30 og du kan komme med. Det eneste du skal gøre er at købe billet. Du kan se det som den gave du alligevel ville skulle ud og købe.
Det hele bliver en god blanding af mig og de bedste kollegaer jeg har samlet op i løbet af de næsten 11 år jeg har optrådt. Jeg lover det bliver pengene værd. De penge går desuden ubeskåret til Teater Play som har mere brug for dem oven på Covid-19 end jeg har. Så hvis du ikke vil give mig en gave så giv i stedet en til verdens bedste lokalteater og så får du stadig 2 timers god underholdning i bytte.
Sikken en fest det bliver, jeg glæder mig og jeg håber på at se dig.

kh Mads

 

Teatercaféen åbner en time inden showet.
Dørene ind til teatersalen åbnes 5-10 minutter i showstart, og lukkes præcis ved showtime, så kom I god tid.
OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende..
Dette bedes overholdt, tak :-)

PÅ PLAKATEN


Mads Holm bliver 30. Og det eneste han ønsker sig er at optræde.

I forbindelse med Hjørring Sommerspil’s 30-års jubilæum, bliver der to store jubilæumsshows på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: