program


Mads Mathias Trio - Crooner Jazz i særklasse

Mads Mathias Trio - Crooner Jazz i særklasse

Glæd dig til en aften i godt selskab med nogle af de bedste sange fra jazzens storhedstid, sunget med nerve og indlevelse af den unge Mads Mathias, der ikke kun har de danske scener som sin arbejdsplads. Især jazzscenen i London har fået øjnene op for Mads Mathias’ kvaliteter som sanger og sangskriver.  Læs mere

Jazz i Trekanten – 31. august kl. 20.00 Mads Mathias Trio – Crooner-Jazz i særklasseHer er en af de koncerter, du måske ikke vidste du skulle til. Men det skal du – ellers snyder du dig selv for en fantastisk crooneraften i selskab med sangeren, Mads Mathias. Manden med den sprøde stemme. 

Mads Mathiaser inspireret af store jazzmusikere som Nat King Cole og Frank Sinatra, og med en dyb respekt for crooner-traditionen, er han selv et originalt talent med en unik, ubesværet, charmerende vokal og en unik evne til at skrive gribende og iørefaldende melodier.
Dertil kommer Mads’ saxofonspil, der som en direkte forlængelse af hans stemmebånd, har samme følsomme, let hæse og fløjlsbløde lyd, suppleret med kant og frækhed, når det er nødvendigt.

Glæd dig til en aften i godt selskab med nogle af de bedste sange fra jazzens storhedstid, sunget med nerve og indlevelse af den unge Mads Mathias, der ikke kun har de danske scener som sin arbejdsplads. Især jazzscenen i London har fået øjnene op for Mads Mathias’ kvaliteter som sanger og sangskriver.   Denne unikke aften starter med en lækker tapastallerken inden koncerten, og du får en af de aftener, hvor alt går op i en højere enhed. Book også et dobbeltværelse, så du ikke skal kørehjem efter koncerten.

Koncerten er en del af Jazz i Trekanten, der hvert år finder sted i uge 35. 

Pris:

Koncert  kr. 139,- (+gebyr)

Koncert inkl. Tapastallerken  KUN kr. 299,- (+ gebyr)

Dobbeltværelse inkl. morgenmad  kr. 1060,- Kontakt receptionen på 74820040Program:

Kl. 18.00 Slotsbuffet
Kl. 20.00 Koncert
Kl. 22.00 Caféen er åben

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

Genoplev den klassiske blues- og sumprock fra det legendariske amerikanske band Creedence Clearwater…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: