program


Marie Brixtofte

Marie Brixtofte

Livet med en alkoholisk far og sorgen ved at miste. Marie Brixtofte fortæller i et åbenhjertigt foredrag om sin far Peter Brixtofte.

Misbrug, omsorgssvigt og et løfte til sig selv om at holde på hemmeligheden og beskytte sin far. I dette personlige foredrag fortæller Marie Brixtofte om, hvordan hun i mange år levede med frygten for, at det ville være hendes skyld, hvis faren døde af misbrug. Peter Brixtofte døde i sidste ende i 2016. Hør Marie fortælle om, hvordan hun rejste sig igen efter at være blevet væltet omkuld af den store sorg.

Farens misbrug og død har påvirket Maries liv både på godt og ondt, og sammen med publikum reflekterer hun over, hvilke strategier vi som børn benyttede for at overleve og få mest mulig kærlighed fra vores omgivelser. Det er strategier, som virkede i årene som barn, men kan de spænde ben for os som voksne?

Publikum har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Forventet varighed: 2 timer
Unummerede siddepladser

PÅ PLAKATEN


Mikkel Beha har tidligere med sine foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos Beghusets…

Bliv klogere på de mange bunkere der stadig står ved vestkysten, når Ringkøbing-Skjern…

Tag med Øresundsakvariet på en spændende marsvinesafari og oplev Danmarks lille hval i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: