program


Meaninglessness

Meaninglessness

MEANINGLESSNESS - en performativ samtale om objekter og mennesker med den australske smykkedesigner Susan Cohn. Forestillingen spiller på engelsk.

MEANINGLESSNESS rejser spørgsmålet om smykkers betydning i vores liv. En diskussion, der er udløst af den danske ”smykkelovgivning” fra 2016. Den fik Smykkekunstner og aktivist Susan Cohn til at reflektere over hendes eget lands flygtningepolitik. Forestillingen er på engelsk.

MEANINGLESSNESS er en politisk manifestation fra nogle af Australiens mest spændende kunstnere: instruktør/teaterrebel David Pledger og kunstner og juveler Susan Cohn. Hun engagerer publikum i en samtale om smykkers sociale, politiske og historiske betydning, for at finde vej til at forstå den vanskelige situation fordrevne mennesker er havnet i, og stiller spørgsmålet, hvordan en borger kan agerer proaktivt, når hendes regering handler ud fra værdier, der er fjendtlige i forhold til hendes egne værdier.

“En smuk, rørende og yderst relevant forestilling. Den tager smykkelovgivningen op, men det ender et sted uden konklusioner, men smukt og respektfuldt bundet sammen. Folk var dybt berørte” – Gitta Malling, Teaterleder.

“Jeg blev stærkt bevæget af Cohns præstation og hendes vidunderlige måde at bevæge sig mellem det personlige og det globale. I sin oprigtighed og generøsitet tilbød hun en troværdig åbning for publikum til at forbinde sig til deres egen arv, såvel som en måde, hvorpå vi lytter til andres historie.” – Israel Alone, ILdance Sverige.

 

Medvirkende: Susan Cohn

Producent: Danig Scenekunst Service

Dramatiker, forfatter: Susan Cohn, David Pledger

Instruktør: David Pledger

Lysdesigner: Martin Danielsen

Varighed: 1 time

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Vikingernes Verden.

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: