program


Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

- en livsbekræftende kabaret om livet efter de 50
Abonnementsforestilling

Susanne Breuning og Anne Karin Broberg er et vidunderligt makkerpar i denne nye kvindekabaret, hvor instruktøren Louise Schouw har ladet de to kvinder folde sig ud på hver deres præmis og med hver deres sangrepertoire. Netop derfor er disse to scenekunstnere så interessante at opleve sammen.


Anne Karin Broberg er den, der har været nede at bide i gulvtæppet, men nu har hun altså åbnet en genbrugsbutik lidt uden for Haslev - og fundet lykken i en mand, der kan lide hende, som hun er.Susanne Breuning er den tjekkede og perfektionistiske, der har alle de rigtige meninger, men også håndtasken fuld af smerte - på besøg direkte fra København.


En perfekt duo af kvindeerfaringer, der virker autentisk, og deres sang er aldeles uimodståelig. De har virkelig noget på hjertet, disse to.


Pianisten Thomas Pakula sprudler musikalskfinurligt som et helt slagorkester eller som en indfølende filmkomponist og sørger for det rette akkompagnement til det skæve og personlige potpourri - fra pop til jazz, fra Nat King Cole til Keld Heick og…


Ovenstående er til dels citater fra anmeldelsen i Information, hvor der også stod:Forestillingen har en charme, der bør kunne få kvinder over hele landet til at fatte mod og mændene til at tro på kærligheden - igen.


Instruktør:Louise Schouw


Medvirkende:
Anne Karin Broberg og Susanne Breuning


Pianist:  Thomas Pakula


Musik: Bent Fabricius-Bjerre, Hansi Hinterseer m.fl


Idé og tekster:  Anne Karin Broberg og Susanne Breuning


Producent:Louise Schouw Teater

 

Billetpris: 150 kr

PÅ PLAKATEN


Enhver klasse rummer et bredt udsnit af karakterer, og Mikkel Schrøders musikalske forestilling…

Biffen i Brønden inviterer børn i alderen 7-12 år til at komme og…

Musikerne Jacob Venndt og Pojken Flensborg laver en af deres skønne aktive koncerter,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: