program


Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

Med hovedet i himlen og fødderne på jorden

Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om hverdagen. En nutids-kabaret om livet lige nu, hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar fo

To veninder mødes til deres månedlige kaffesnak i et hus på landet. Snakken begynder - som den altid gør - om ganske almindelige ting, og når sluserne er åbne hos de to kvinder i deres bedste alder, er der ikke småting, der vælter ud. 

Oplev, hvordan essentielle ting som sex, savn og parforhold bliver behandlet med musikalitet, humor og ærlighed. Men emnerne løfter sig og ud over den nære hverdag. For hvad sker der med verden? Og hvor er vi på vej hen? 

Tag med på en positiv og musikalsk rejse med Susanne Breuning og Anne Karin Broberg om hverdagen. En nutids-kabaret om livet lige nu, hvor publikum kan genkende sig selv og går derfra med en følelse af, at vi alle har et ansvar for lykken.  

En livsbekræftende, hjertevarm og morsom forestilling om livet efter man er fyldt 50. 

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Figaros’ opdaterede udgave af det danske klenodie ELVERHØJ, der handler om det forbyttede…

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: