program


Mig og Ulf

Mig og Ulf

Flemming Jensen har skrevet et nyt lystspil – faktisk en musical til ham og Ulf, men .....

Titlen er snyd – Ulf  Pilgaard er ikke med, men Flemming Jensen har skrevet et helt nyt lystspil – faktisk en musical til ham og Ulf. Problemet er, at Ulf ikke dukker op. Flemmings niece – den unge Amalie, er heldigvis til stede for at sufflere. Hun springer ind i Ulfs rolle – i Ulfs kostymer, og det er ikke nemt for en ikke særlig høj pige på 25 år. Hun finder på, ”putter” ind – og Flemming er ved at fortvivle.

Unge mennesker kommer altid med de forkerte løsninger – fordi de mangler viden og dannelse. Og så kan de i øvrigt heller ikke stave. Så den unge pige er ved at drive Flemming til vanvid, hvis det ikke lige var for én ting: Han kan ikke stå for hende.

 Flemming Jensen ta´r lige en turné mere – fordi han synes, at han har gjort et fund, som han gerne vil vise sit publikum.

 Flemming Jensen spiller Flemming Jensen, og Amalie Fjeldmose, kendt fra ”Skammerens Datter”, spiller niecen.

 

 

 

(Aveny-T )

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

I Teatret Møllens udgave spiller Ole Sørensen King Lear og Thomas Jacob Clausen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: