program


Mig & Ulf

Mig & Ulf

TITLEN ER SNYD! Dét skal I vide – Ulf Pilgaard er ikke med. Men det er netop det, der er pointen! For det er slet ikke så nemt, når fortiden og fremtiden sammen skal få nutiden til at fungere. Men det er morsomt!
Varighed: ca.  Læs mere

TITLEN ER SNYD! Dét skal I vide – Ulf Pilgaard er ikke med. Men det er netop det, der er pointen! For det er slet ikke så nemt, når fortiden og fremtiden sammen skal få nutiden til at fungere. Men det er morsomt! Udgangspunktet for handlingen er helt enkel: Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke spillet sammen siden de to spillede ”Sherlock Holmes og Dr. Watson” i 1985. Men nu har Flemming skrevet et helt nyt, dansk lystspil til dem – faktisk en musical!
En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige successer gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire-basker! Flemming havde altså en helt klar aftale med Ulf og har også sendt ham manuskriptet – men siden da har det været
svært for ham at komme i kontakt med Ulf… Meget svært! Nu står han over for publikum, og Ulf er endnu ikke dukket op! Flemmings niece – den unge Amalie, er heldigvis til stede for at sufflere – men må springe ind og spille Ulfs rolle. I Ulfs kostumer …. Det er ikke helt nemt
for en ikke særligt høj 25-årig pige at tumle Ulf Pilgaards del af de revy-agtige sketches og dialoger, så hun finder på og putter noget af sit eget stof ind – og Flemming er ved at fortvivle!
FLEMMING JENSEN – hvis man gennem årene har fulgt Jensen som skuespiller og dramatiker, vil man glæde sig over, at der også i dette nye lystspil, sat op i samarbejde med Aveny-T, er noget samfundsrelevant på spil! Og over at der ind imellem hales et par gedigne klassikere fra revy og teater frem.
AMALIE FJELDMOSE – væltede huse på Østre Gasværk og rundt i hele landet, da hun strålede i titelrollen i SKAMMERENS DATTER. Nu stråler hun igen, når hun får sin lystspildebut! Og ligesom Jensen kan tunere en klassisk vise – kan Amalies klare stemme
sørge for, at der ikke er flere hele glas tilbage i teateret. Den korteste afstand mellem to generationer er et gevaldigt grin!

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Pris: 150 kr. (inkl. gebyr) – inkl. 3 stk. smørrebrød.

For enkeltpersoner og mindre grupper har vi afsat nogle aftener, hvor også de…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: