program


MIKAEL K /// KLONDYKE - SOLO

MIKAEL K /// KLONDYKE - SOLO

Fantastisk underfundig moderne folkesanger  Læs mere

Mikael K er en moderne folkesanger – en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog. Han er en underfundig storyteller, som bla. med sine seneste albums – UDKANTSLAND fra 2011 og koncept-albummet SANGE FRA NORD, som udkom 2014 – sætter fokus på livet Nordjylland eller det udkantsområde – eller vandkantsområde, som vi i Lønstrup også er en del af.

Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og med sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

Der er garanti for gode sange, store smil og lidt at tænke over. Sangene fortælles med stolthed fra vandkants-Danmark, hvor Mikael K også har bosat sig. Glæd dig til sange som: Klitmøller Cold Hawaii, Anna fra Fristrup, En romer i Vrå og mange, mange flere!  

PÅ PLAKATEN


God musik, unikke omgivelser og masser af stemning.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: