program


Mod til at Dræbe

Mod til at Dræbe

MOD TIL AT DRÆBE er en dramatisk historie baseret på den svenske succesforfatter og dramatiker Lars Noréns forestilling fra 1978.

Billettyper


240.00 kr.
Billet

DatoMod til at dræbe er en følelsesladet historie om en søn og hans far. Lige fra begyndelsen står det klart, at der er noget, der ulmer under overfladen. Det hele bliver sat på spidsen, og forholdet mellem de to mænd kommer under pres, da sønnens kæreste dukker op. Hun får skubbet til det i forvejen skrøbelige forhold og åbner dermed for årtiers undertrykte følelser og minder.

En markant faktor i forestillingen er sproget, der i Teatret Møllens udgave er ændret til, at faren og sønnen taler både rigsdansk og sønderjysk. Sønnens kæreste forstår ikke sønderjysk.

Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne, Durita Dahl AndreassenInstruktør:Rasmus AskDramatiker: Lars NorénLyddesign: Johannes SmedLysdesign: Stine FumzProducent: Teatret MøllenVarighed:Ca. 80 min. uden pauseOBS!Begrænset antal pladser.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Demokratier er styrtet i grus, jordens ressourcer er næsten brugt op, og man taler ikke længere om at redde klimaet,…

Tag på en rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Operas usædvanligt…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: