program


Møller & Stenbäck

Møller & Stenbäck

Fællessang - Hofteskade dans og guitarhug

Der er lagt i ovnen til en underholdende aften med fællessang, hofteskade dansen og guitarhug, når Sonny Møller & Perry Stenbäck kaster sig ud i fortolkninger af alle de gamle klassikere både på engelsk, dansk og svensk. Sange fra Elvis, Cash, Ceedence, Dolly Parton, Lone Kellermann, Brandenburg, Bamses venner, Bob Dylan, Shubidua, Dubliners, John Mogensen, Kenny Rogers, Volbeat og Beatles.

Perry Stenbäck er multi-instrumentalist og har bla. spillet med Sebastian, Allan Olsen og sidste år var de ude med eget album "Just nu". 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Perry er født i Sverige og derfor er han også ekspert i Cornelis Vreeswijk fortolkninger.

Sonny Møller har de sidste 15 år spillet landevejene tynde på alverdens spillesteder.  Gennem tiden er det blevet til udgivelse af 3 albums i eget navn med egne sange. 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

SKATTEØEN er tilbage! Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi…

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: