program


Møller & Stenbäck

Møller & Stenbäck

Fællessang - Hofteskade dans og guitarhug

Der er lagt i ovnen til en underholdende aften med fællessang, hofteskade dansen og guitarhug, når Sonny Møller & Perry Stenbäck kaster sig ud i fortolkninger af alle de gamle klassikere både på engelsk, dansk og svensk. Sange fra Elvis, Cash, Ceedence, Dolly Parton, Lone Kellermann, Brandenburg, Bamses venner, Bob Dylan, Shubidua, Dubliners, John Mogensen, Kenny Rogers, Volbeat og Beatles.

Perry Stenbäck er multi-instrumentalist og har bla. spillet med Sebastian, Allan Olsen og sidste år var de ude med eget album "Just nu". 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Perry er født i Sverige og derfor er han også ekspert i Cornelis Vreeswijk fortolkninger.

Sonny Møller har de sidste 15 år spillet landevejene tynde på alverdens spillesteder.  Gennem tiden er det blevet til udgivelse af 3 albums i eget navn med egne sange. 

PÅ PLAKATEN


Københavns Middelalder Marked

Ballerup I Pinsen 2019

Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af…

Få en helt særlig oplevelse på vandet. Varighed 50 minutter. [ENG ] Get…

-en komedie om naboskab. Farshad Kholgi er kendt for sin unikke og energiske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: