program


Møller & Stenbäck

DatoDer lagt i ovnen til en underholdende aften med små skæve, finurlig, alvorlige og humoristiske sange, når Møller & Stenbäck ruller sig ud.
Når man sætter en nordjyde og en svensker sammen, så sker der noget spændende. Den ene er god til, at fortælle historier og den anden spiller djævelsk godt guitar. Møller & Stenbäck er begavet med et veludviklet talent for at indfange og omsætte personlige historier og oplevelser til indholdsrige tekster og pakke dem ind i iørefaldende folk-pop.
”Danmark er fyldt med små sprækker, hvor folk lever godt og hyggen spirer. Alle de lidt ”skæve” mennesker er til stor inspiration for mig og mange af de indtryk jeg samler op på landevejen tager form i mange af mine ideer og sange”, fortæller
Sonny Møller, der er aktuel med singlen ”Hil dig du danske sjæl” som der udkom i April 2021. De sidste 18 år har Møller spillet landevejene tynde på alverdens spillesteder, store og små. Gennem tiden er det blevet til udgivelse af 3 albums og et 4. på vej i eget navn med egne sange.
Perry Stenbäck vandt Danish Music Awards i årets instrumentalist og artist. Perry er multi-instrumentalist og spiller bla. med Sebastian og har bla. Spillet med Allan Olsen og sidste år udgav hans eget orkester, Perry Stenbäck & Dekadansorkestern et nyt album ”Just nu” og i 2020 et album med kvartetten Bragr. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Perry er født i Sverige og derfor er han også ekspert i Cornelis Vreeswijk fortolkninger. 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

I Uge 32 glæder vi os til at byde velkommen til 2 x…

I Holberg Teatrets kulisser gives fredag 25. juni en jazzkoncert med prismodtager Richard…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: