program


Museumskort – besøg 4 museer i Horsens på 7 dage

Museumskort – besøg 4 museer i Horsens på 7 dage

Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til FÆNGSLET, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 7 dage.

DatoOplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til FÆNGSLET, Danmarks Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 7 dage.

Med museumskortet kan du glæde dig til en masse spændende oplevelser og fortællinger – og så sparer du penge på billetten og får to kopper kaffe/te med i købet.

• På FÆNGSLET kan du komme med bag tremmer til en ellers lukket verden og opleve bl.a. en af Danmarks mest kendte flugtkongers historie.

• På Horsens Kunstmuseum kan du opleve kunst i særklasse med værker fra flere af Danmarks allerstørste kunstnere - bl.a. Michael Kvium, Christian Lemmerz og Bjørn Nørgaard.

• På Danmarks Industrimuseum kan du tage på det vildeste nostalgitrip og høre den fantastiske fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling.

• På Horsens Museum kan du bl.a. komme tæt på den kendte danske opdagelsesrejsende, Vitus Bering, og hans spændende rejser.

Foruden adgangen til de fire museer, får du med museumskortet en gratis kop kaffe/te i Café Gaslight på Danmarks Industrimuseum og Spisehuset 8F på FÆNGSLET.

Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.

Med museumskortet får du:

• 1 entrébillet til Fængselsmuseet
• 1 kop kaffe/te hos Spisehuset 8F ved Fængselsmuseet
• 1 entrébillet til Horsens Kunstmuseum
• 1 entrébillet til Danmarks Industrimuseum
• 1 kop kaffe/te i Café Gaslight på Danmarks Industrimuseum
• 1 entrébillet til Horsens Museum (gratis entré)

Nu kun 200 kr.
Normalpris op til 315 kr.

PÅ PLAKATEN


Ved Korevlerne i Odsherred kan familien lære at bruge de spiselige planter langs…

OBS: Arrangementet er rykket til søndag d. 20. juni og afholdes fra kl.…

Efter mange forespørgsler har vi i år valg af afholde tangsafarier i Nordsjælland…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: