program


Nanna & Christophers køkkenhavekursus
2

Nanna & Christophers køkkenhavekursus

Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du alle de materialer og al den viden, du behøver for at få succes med din helt egen køkkenhave.
5., 6. og 19. marts 2022

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 19. Marts 2022 10:00

Nanna & Christophers køkkenhavekursus

Med ‘Nanna & Christophers køkkenhavekursus’ får du alle de materialer og al den viden, du behøver for at få succes med din helt egen køkkenhave.

Du kommer godt fra start
Vi mødes i mindre hold til én fantastisk kursusdag spækket med undervisning og sparring om køkkenhaven. Vi starter helt fra bunden, og sammen vil vi sørge for, at du er klar til at etablere din egen køkkenhave, når du tager hjem igen. Vi har sørget for alle materialer til at komme godt fra start: Med i prisen får du en færdig pakke med frø og læggemateriale til 20 forskellige økologiske afgrøder. Du får også de mest nødvendige materialer til at passe på din køkkenhave igennem sæsonen. Derudover får du skriftligt materiale med hjem, hvor vi udførligt har beskrevet, hvordan du etablerer, passer og høster alle afgrøderne gennem sæsonen, og gode råd til, hvordan du bedst passer på din jord. På kursusdagen er der fuld forplejning med ultra-lokal, vegetarisk mad fra Torup Spisehus, kaffe og kage.

Vi hjælper dig løbende
I løbet af sæsonen har vi indlagt tre online spørgetimer, så du løbende kan få svar på dine spørgsmål og udfordringer med køkkenhaven.

Har du også ubrugt plads i haven?
Kurset er for dig, som har have, og som drømmer om at komme i gang med at dyrke dine egne økologiske grøntsager - eller dig, som er i gang allerede, men som gerne vil have en samlet pakke med materialer samt gode råd og undervisning fra os. Vi anbefaler, at du har 20 m2, som du kan tage i brug til køkkenhaven, men du kan sagtens klare dig med mindre - eller mere. Inden du kommer til kursusdagen, så tegn gerne din have op og indtegn, hvor du ønsker din køkkenhave, så vi kan hjælpe dig med at lave en super god haveplan. Placer gerne køkkenhaven i sol med god afstand fra krat og hæk.

En forårsdag på gården
Kurset kommer til at foregå på Foreningen Andelsgaardes gård i Melby, Lerbjerggård, hvor vi selv dyrker en masse forskellige grøntsager. I kan komme til gården med tog, Melby Station ligger kun 5 minutters gang fra gården. Kurset vil foregå i et nybygget drivhus - tag evt. en varm trøje på. Vi kommer til at gå en tur i marken, så tag endelig lidt praktisk skotøj med.

Husk en stor pose eller kasse at transportere dine materialer med hjem. Dem får du udleveret ved kursusdagens start og fylder en del. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv endelig til os på nanna-christopher@andelsgaarde.dk

Materialeliste
   •  Et dagskursus på Lerbjerggård med Nanna og Christopher
   •  Økologiske, biodynamiske frø af persille, morgenfrue, broccoli, grønkål, palmekål, rucola, red giant, salat, ærter, grønne bønner, squash, græskar, forårsløg, gulerødder, rødbeder, hestebønner, majs og spinat (med forbehold for mindre ændringer)
   •  Økologiske sætteløg og læggekartofler
   •  Økologisk såjord
   •  Spirebakker
   •  Insektnet
   •  Fiberdug
   •  Skriftligt materiale om etablering, pasning og høst af afgrøder samt gode råd om, hvordan du passer på din jord
   •  Vegetarisk frokost fra Torup Spisehus samt kaffe og kage
   •  3 online spørgetimer løbende gennem sæsonen

Pris: 1850 kr. inkl. moms

Datoer:
Lørdag d. 5. marts 10.00-15.30
Søndag d. 6. marts 10.00-15.30
Lørdag d. 19. marts 10.00-15.30

Adresse: Melbyvej 129, 3370 Melby
Mail: nanna-christopher@andelsgaarde.dk<

LINKS
Facebook
Instagram

Aktuelt


Improviseret show af den bedste slags

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse hjemmebagte kager, småkager og andre lækkerier. Økologisk kaffe og the ad libitum. Søndage foregår det hhv. i Herregårdsstalden, eller ved over 300 gæster i den smukke Holstenske Lade. I sommerperioden fra uge 27 - 32 dækkes der op i Den Holstenske Lade. NB. Der laves bordplan. Hvis I har bestilt sammen, vil vi altid tilstræbe at I sidder sammen. Hvis bestillingen er lavet ad flere omgange, og I ønsker at sidder sammen, bedes I kontakte os på: booking@gramslot.dk Dørene åbnes ved arrangementets start. Kom dog i god tid. Der er mulighed for at købe en rundvisning på slottet før kaffebordet

Denne forestilling handler om dengang Ludvig Holberg, skrev ikke mindre end 17 komedier, som blev opført på teatret i Lille Grønnegade i løbet af få år. Om dengang der for første gang blev talt dansk fra en teaterscene i Danmark.

PÅ PLAKATEN


Jels Vikingespil

På Danmarks flotteste friluftsscene i Jels er vi i 2022 nået til forestilling nummer 46.

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Danemordet, fredag den 1. juli 2022. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og…

OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.