program


Når du ser et stjerneskud

Når du ser et stjerneskud

Oplev en regn af stjerneskud over Brorfelde Observatorium, når meteorregnen Geminiderne passerer. Stjerneskud er nemlig meteorstorme, der opstår når Jordens atmosfære støder ind i rester fra kometer eller i sjældne tilfælde asteroider.

Kom til en stemningsfuld aften med stjerneskudsfortællinger og viden for alle aldre. I kan også møde de to astronomiske foreninger, Københavns Astronomiske Forening og Brorfelde Astronomiske Vennekreds, der vil tage jer med ud i galaksen med fremvisningerne, råd og fortællinger.

Vi krydser fingre for stjerneklart vejr - så vi kan se de op mod 120 stjerneskud i timen, men vi har selvfølge en plan B klar, hvis skyerne skulle vise sig!

Vi ser frem til en skøn vinternat sammen med jer!

Anbefalet alder: 10+ år

PRIS
125 kr. for børn
175 kr. for voksne

NB!
Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

HUSK:
-Meget varmt og praktisk tøj
-Evt. et tæppe og liggeunderlag
-Hunde er velkomne, så længe at de er i snor
-Det er tilladt selv at medbringe mad

PÅ PLAKATEN


Oplev middelalderbyen Kalundborg på en Byvandring i den gamle bydel Højbyen

Velkommen til Vikingernes Verden.

Historien om en familiefar i eksistentiel krise. Der er lagt op til grin…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: