program


Nattergalesang ved Tissø

Nattergalesang ved Tissø

Melodisk og smuk fuglesang ved søens bred i aftensskumring

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Oplev Naturpark Åmosen fyldt med sang og fuglefløjt på nattergaletur ved Tissø. Dette er en tur, som er helt unik og perfekt til dem, der vil udforske det smukke landskab mens aftenskumringen sænker sig over søen.

Vi starter med lidt godt til ganen fra grillen/bålet, og derefter vil vi gå mod søen. Vores erfarne guide vil give dig en introduktion til nattergalen og ikke mindst noget af alt den poesi og litteratur som den har indgået i. Nattergalen ser man sjældent, men historierne om dens fortryllende sang er dog kendt af de fleste. Og måske vi selv synger en sang eller to som hyldest til fuglen.

Tøv ikke med at tage med på en magisk nattergaletur i Naturpark Åmosen. Vi glæder os til at have dig med på tur.

Aktuelt


I en smuk scenografi oplever Sofie Pallesen sjove og pudsige hverdagsmirakler i en nonverbal musikalsk forestilling med masser af bevægelse. Alder: 2,5-6 år

Legende, gnistrende bevægelse. Tag plads! Sæt dig ned! Du er bænket! Sat af! Sat sammen! Om at sætte sig til rette, at turde sætte sig skævt, at give plads. Du får dansesoloen PILGRIM med i købet.

Du kender dem godt, juletræssælgerne. Hvert eneste år står de der, i al slags vejr, på det lokale torv og minder os om, at nu er den søde juletid på vej. LUK JULEFREDEN IND er en dramatiseret julekoncert, hvor alle generationer kan mødes om julens sange og fortællinger. OBS! Spillested: Teater VestVolden, Kulturhuset Risbjerggaard, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.