program


Noget Om At Blive Grebet

Noget Om At Blive Grebet

- en musikforestilling med Anders Ahnfelt-Rønne og Kirstine Elise Pedersen
OBS! Datofejl i den trykte tilmeldingsblanket. Forestillingen spiller den 30. marts 2022.

Billettyper


240.00 kr.
A - pladser, C - pladser

DatoDer er dømt viser, jazz, Chopin, Karen Blixen og Bob Dylan, - et glimt i øjet, god humor og en rød sløjfe der binder det hele sammen.Publikum kan se frem til en aften ud over det sædvanlige. Med Halfdan Rasmussens og Inger Hagerups poesi, med tekster af H.C. Andersen og Storm P. – Harmonikaen er med under armen, kan det blive bedre?

Medvirkende: Anders Ahnfelt-Rønne, Kristine Elise PedersenSpilletid:90 minutter inkl. pauseProducent: Anders Ahnfelt-Rønne/Teater og Musik. 

PÅ PLAKATEN


Papkasser er ikke kun papkasser – de kan skabe verdener. En forestilling for de helt små om legens uendelige muligheder.…

Operette skal laves af OperetteKompagniet – og når en vaskeægte valsekonge runder et skarpt hjørne, er det eneste professionelle ensemble…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: