program


Nordsjællands Bryllupsmesse

Nordsjællands Bryllupsmesse

Skal du giftes? Tag din kommende ægtefælde eller din mor, veninde, søster … under armen og lad dig inspirere til dit bryllup. Nordsjællands Bryllupsmesse afholdes søndag den 11. september 2022 hos Nordsjællands KonferenceCenter i Allerød.

Billettyper


75.00 kr.
Billet

DatoSøndag d. 11. september bydes alle kommende brudepar, venner og familie velkommen til en hyggelig dag fyldt med bryllupsinspiration, romantik og attraktive messetilbud.

Nordsjællands Bryllupsmesse er Nordsjællands pendant til landets øvrige bryllupsmesser. Vi stiler ikke efter at være de største men derimod ønsker vi at skabe et bryllupsunivers der emmer af hygge, luksus og nærvær. Vi samarbejder med nogle af landet dygtigste leverandører i bryllupsbranchen og samtidigt elsker vi at ”opdage” de mindre starts-ups som kommer med nye produkter og indspark til brylluppet. Generelt er fællesnævneren for vores messer er elementet af WAUW. Det er vores mål at vores bryllupsmesser aldrig bliver det samme. Hver gang skal der være et nyt wauw-element som overrasker og inspirerer.
Denne gang har vi valgt at holde bryllupsmessen har Nordsjællands KonferenceCenter der - ikke uden grund – er udvalgt som et af Nordsjællands unikke mødesteder.
Selve messen foregår i den store hall med klukkende springvand, levende Ficustræer og marmorbelagt gulv.

Foruden ca 50 udstillere vil der dagen igennem være modeshow, musikalske indslag, en wauw-surprice og masser af konkurrencer.
For at bibeholde følelsen af nærvær mellem udstillerne og gæsterne tager vi maksimalt 600-700 gæster ind. Vi anbefaler derfor at købe billetten online. Entré + Bryllupsmagasinet koster 75,- ex. gebyr. I døren er prisen 100,- og vi kan ikke garantere at der er et Bryllupsmagasin.

Du kan møde nogle af bryllupsbranchens absolut bedste – for blot at næve nogle enkelte - A table story, Papirlykke, Nyhavn Rejser, Kronborg Slot, Michael With, Danish Gin Lounge, Bryllupsmagasinet samt. Inventailor.
Du finder hele udstillerlisten på www.bryllupperinordsjælland.dk

Praktisk

Der vil være mulighed for ar købe mad og drikke hos Nordsjællands Konferencecenter. Smagsprøver og drikkevarer vil der selvfølgelig være rigeligt af hos de forskellige udstillere.

Hele arrangementet forgår i smukke rammer på Nordsjællands Konferencecenter i Allerød, hvor der er gratis parkering. Konferencecenteret ligger 25 minutter fra København og 10 minutter fra Hillerød. Bussen går lige til døren.

Billetten koster 75 kr. online og 100 kr. i døren på dagen.

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Årskort med adgang til alle museerne i Museum Nordsjælland i 2022

Hør om kunstnerkollektivet og se deres linoleumssnit til plakater med aktivistiske budskaber.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.