program


Nu er det jul - AFLYST

Nu er det jul - AFLYST

Arrangementet er aflyst af helbredsmæssige årsager.
Publikum, der har købt billetter; bliver kontaktet direkte
og får deres indbetaling refunderet.

FAKTA OM KONCERTEN

BILLETPRIS KR. 295,00. GRATIS program inkl. EP med 4 nye sange  med tekster, præsentation af medvirkende og lidt historie om den kommende musical THE BELL om Kronprins Frederiks liv, baseret på eventyret Klokken af H.C. Andersen. 50 års jubilaren Johnny Runner Denmark er ophavsmand til musicalen, og der uropføres en række sange herfra  til koncerten. Der uropføres også 3 helt nye julesange som releases samme dag, og altså udleveres på EP gratis sammen med Programmet.

MEDVIRKENDE:

Johnny Runner (Kendt fra Nakskovgruppen HEAVEN (1969-1985) som havde flere store Dansktophits i 70’erne og blev et af Danmarks populæreste orkestre og SImon Spies’ yndlingsorkester. Johnny Runner store gennembrud som solist kom i 2012 med sangen “Svæver på en sky” kendt fra Dansktoppen og TV2 Charlies Mariehaven. Johnny var forsanger i Heaven, indspillede den første plade i 1972, og har bl.a. Skrevet musik sunget af Povl Dissing, Joachim Knop og Sofie Elkjær Jensen. Johnny Runner Denmark, som han kalder sig i udlandet, har netop færdiggjort sit livsværk den kommende musical THE BELL om Kronprins Frederiks liv, baseret på eventyret Klokken af H.C. Andersen. THE BELL får premiere i Rio i Brasilien i juli 2020 i en koncertversion. Men sange kan altså høres for første gang til koncerten i Nakskov Teatersal.

Vinder af Dansk Melodigrandprix 1992 Kenny Lübcke kommer og synger en række sange til musicalen, og er solist på den nye “JULESANG I DANMARK”. Kenny Lübcke er kendt som en af Danmarks bedste Heavy Rock sangere, hvilket der bliver rig lejlighed til at høre i et par sange fra musicalen THE BELL.

Kendt fra TV2’s X-Factor 2019 Patrick Smith fra Rødby, huskes for at have fået dommer Oh Land til at græde til Audition, p.g.a Patrick egen sang om Christiania, og huskes også for den smukke version af Folkeklubbens Sort Tulipan. Patrick vil bl.a. Synge Johnny Runners egen sang med titlen “Tulipan” i en farvestrålende fortolkning med sit eget band.

Yuki Badino, født i Japan nu bosat på Ærø, er en helt eventyrlig sangerinde med en kæmpe stemme og udstråling. Yuki, som på japansk betyder sne glæde og lykke, vil synge Kronprinsesse Marys sang til Kronprins Frederik, sangen Colours, og duetten In a Fairy Tale som beskriver Kronprinsparrets første møde i musicalen. Duet med Kenny Lübcke. 

Ida Maria er datter af Johnny Runner, vil synge julesangen og  titelmelodien til koncerten NU ER DET JUL sammen med Yuki Badino, og være konferencier sammen med sin far.

Lokalt band fra Nakskov bestående af Lynge Wagner, Lasse Knudsen, Jimmie Pinarbasi, Bill Svendsen og Jesper Valsted Bavnbæk vil backe Johnny Runner op i et medley af gamle hits med Heaven, samt uropføre den nye julesang fra EP’en “Yes, vi skal jule”.

Superguitaristen Jonas Larsen vil sammen med debuterende Johnny Runner Band, afslutte koncerten med et kæmpe guitar rock brag i topklasse.

Sidst men ikke mindst vil der være Luciaoptog og skønsang fra Børnekoret fra Kirken i Sakskøbing under ledelse af Jannie Ekelund Andersen

Forestillingsleder: Barbara Rousset.

 

Al tekst & musik af Johnny Runner Denmark bortset fra Heaven Medley.

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Tag med det gode skib Marianne-F ud på Isefjorden, hvor skipper kender de…

Denne vandretur er til dig, som vil opleve Stevns Klint til lyden af…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: