program


Nykøbing - Byen under overfladen

Nykøbing - Byen under overfladen

Ved du, hvorfor der ligger et hus i Nykøbing, der er opkaldt efter den russiske zar? Eller hvorfor der er så mange steder i byen, der hedder noget royalt?

Ved du, hvorfor der ligger et hus i Nykøbing, der er opkaldt efter den russiske zar? Eller hvorfor der er så mange steder i byen, der hedder noget royalt? Det og meget mere kan du få indblik i, når Museum Lolland-Falster inviterer børn og voksne til at komme med en tur rundt i den gamle købstad. Vi går på opdagelse i de små stræder, går i dronning Sophies fodspor og kommer helt tæt på dengang, der lå et imponerende renæssanceslot lige midt i Nykøbing.

Turen slutter hos vin- og tobaksforhandler Marius Mortensens efterfølger, hvor der er et forfriskende glas, alt imens indehaveren fortæller om forretningen, der er en af verdens 10 ældste tobaksforretninger.

Vi holder naturligvis god afstand og giver plads til den gode historie. Tilmelding kræves, og der er begrænset antal pladser. Turen er for både børn og voksne.

Byvandringen varer ca. en time.

Max. 25 personer pr. tur.

Hvornår: 2 gange tirsdag d. 4. august kl. 14.00
Mødested: Slotsbryggen 5, 4800 Nykøbing F.
Pris 75. kr

PÅ PLAKATEN


Kom til Ballerup og mød frygtindgydende vikinger på Københavns Vikingemarked. Oplev en forgangen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: