program


Nytårskoncert - Det’ lunt i nat

Nytårskoncert - Det’ lunt i nat

– danske operetteperler

Det’ lunt i nat – danske operetteperler

Medvirkende: Signe Asmussen, Vibeke Kristensen, Jens Søndergaard, Thomas Peter Koppel, Denise Wencke Gjernøe, Perlekvartetten under ledelse af Carol Conrad

Danmark er et Operetteland med stort O! Efter tre store titler fra det wienersk repertoire (Csárdásfyrstinden, Den Glade Enke og Flagermusen), byder den kommende sæson på vores egen populære sangskat. I hvert dansk hjem samledes man om radioen og nød underholdningsmusikkens opblomstring og datidens store stemmer.

Det var en gylden epoke, og den dag i dag minder den os om, hvad de romantiske toner stadig kan gøre ved os. OperetteKompagniet vil være budbringere for en folkekær kulturarv, som der er mere brug for nu om stunder end nogensinde, - og den har været savnet.

De er der alle sammen: Livets glæder, Musens sang, Alene med en yndig pige, Alle går rundt og forelsker sig, Du gamle måne, Lille du, Stemningsmelodien, Glemmer du m.fl.

Du får national-operetten Farinelli af Emil Reesen, og også hans Gadeprinsessen. De bedste hits blandt Normann Andersens i alt 900 melodier, Lumbyes Champagnegalop, som man aldrig har hørt den før.

Et indtagende scenisk rum – de smukkeste kostumer og rekvisitter – dansetrin en masse musik, sang og lystigt spil fra nogle af de fineste kunstnere, vi har herhjemme lige nu. En smuk skuespillerinde tager sig af Dyveke, og en fortælleglad konferencier af de mange anekdoter, der er fulgt med historiens vingesus!

OperetteKompagniet ønsker at takke for den varme modtagelse, vi bliver mødt med af jeres talstærke publikum i forbindelse med vore forestillinger.

Der er traditionen tro kransekage og ”bobler”, som vil stå på borde i foyeren til pausen.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Vin fra jord til bord.
JULI: 14. | 21. | 28. //…

Die Bunkertour des Ringkøbing-Skjern Museums thematisiert die vielen noch vorhandenen Bunker der Westküste

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: