program


Odense Middelalderalder Dage

Odense Middelalderalder Dage

Oplev Odense Middelalderdage med
200-300 aktører, 31. juli - 4. august 2018.

Odense Middelalderdage skal være en storslået begivenhed, noget helt ud over det sædvanlige, – et kulturelt & turismemæssigt Fyrtårn, som Odense kan være stolt af og glad for!

Odense Middelalderdage ”ramme” er som navnet fortæller den europæiske middelalder, – ”tidsalderen i midten” mellem Antikken og Renæssancen (sidstnævnte betyder ”genfødslen”, underforstået ”af Antikken”).

Tidsmæssigt er der tale om et spænd fra år 793 – 1066 (Vikingetid), og frem til år 1534-36 (hvor Renæssancen fødes under Luthers Reformation af kristendommen). Som ”repræsentativ ramme” for den europæiske middelalder er det vigtigt, at arrangementet har et internationalt tilsnit, og der hentes derfor aktører fra hele Europa.

Odense Middelalderdage skal føre de besøgende ud på en ”tidsrejse” tilbage til den europæiske middelalder, og udmærke sig ved høj kvalitet i forhold til autenticitet, mangfoldighed og spændende underholdning, – en veritabel ”tidszone-lejr”, hvor de besøgende kan vandre op gennem tiden og suge oplevelser og viden til sig.

Åbningstider

Onsdag d. 31. juli  9 -17

Torsdag d. 1. august  9 -17

Fredag d.  2. august  9 - 17

Lørdag d.  3. august 10 - 17

Søndag d. 4. august 10 - 16

 

PÅ PLAKATEN


Dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks…

Se op på himlen gennem mine tæer! Kan du få skyerne til at…

Et musikalsk juleeventyr om Cirkeline og hendes festlige musevenner, Frederik og Ingolf, som…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: