program


Odsherreds Vadehav - fuglenes paradis

Odsherreds Vadehav - fuglenes paradis

NÆB, NÆB,NÆB!! En tur ved Sanddobberne byder på mange slags næb

NÆB, NÆB,NÆB!! 

En tur ved Sanddobberne byder på mange slags næb: Islandsk ryle, lille kobbersneppe, stor præstekrave,  dobbelt bekkasin, strandskade, hvidklire, alm ryle, strandhjejle, klyde og meget meget mere.  Men de langbenede langnæbs største næb har den store regnspove. Kom og hør dens sørgmodige bløde fløjt og hør om dens mærkværdige kønsroller.  

Du får oplevelser og viden om hvorfor Sanddobberne er så fuglerig?  Hvad får aktiske fugle til at pit-stoppe netop her, efter at have fløjet flere tusinde km.? 

Familievenlige aktiviteter med adfærdsstudier, fødeundersøgelser og gæt-en-fugl-opgave

Dynamikken i dette Odsherreds Vadehav har ført til at fugle på EUs direktivliste nu har gode muligheder for at bosætte sig. 

Hvordan kan vi så byde disse fugle velkommen og beskytte dem ved Sanddobberne?

Efter fugleturen serveres der kaffe, saftevand, kage til 50 kr. Og der vil være en lille udstilling med fuglekranier og vinger. 

 

Målgruppe: børn og voksne. Medbring håndklæde og gerne kikkert. 

 

Varighed. 1½ -2 timer med naturvejleder, ½ times kaffe/kage/saftevand.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: