program


Oh Happy Day

Oh Happy Day

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby.
Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion af filmen Oh Happy Day fra 2004.  Læs mere

Billettyper


235.00 kr. - 300.00 kr.
3 Billettype(r)

DatoEn kor-komedie om kærlighed

 

Hannah og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten, søde Lasse, kiksede Krüger og Preben. Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel. Ved skæbnens tilsnigelse er Hannah skyld i en trafikulykke, der sender gospelkorets karismatiske leder, Jackson, på hospitalet. Der opsøges han af den brødebetyngede Hannah og den foretagsomme Grethe. De beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Glæd jer til at opleve et stort hold af både velsyngende og morsomme skuespillere, som til slut flankeres af et vaskeægte, lokalt gospelkor. Det bliver en god aften, når vi ses til fælles glæde og sang, der løfter sig mod himlen.

Medvirkende er Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl m.fl.

 

I alt 11 skuespillere samt et lokalt gospelkor.

(folketeatret)

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Med en blanding af dans, skuespil, moderne cirkus, illusions magi og videokunst ønsker…

Et stærkt bud på krisehjælp til den trængte mand.
Abonnementsforestilling

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: