program


Oh Happy Day

Oh Happy Day

En kor-komedie om kærlighed
Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion af filmen Oh Happy Day fra 2004.

Billettyper


280.00 kr. - 300.00 kr.
2 Billettype(r)

Dato Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten. Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten, søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet, når han da ikke fortæller om sine børnebørn. Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel. Ved skæbnens tilsnigelse er Hannah skyld i en trafikulykke, der sender gospelkorets karismatiske leder, Jackson, på hospitalet. Her opsøges han af den brødebetyngede Hannah og den foretagsomme Grethe, der beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Medvirkende: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Signe Kærup Dahl, Mathias Sprogøe Fletting, Jacob Moth-Poulsen, Kristian Boland, Kristine Yde Signe Kærup Dahl
Bearbejdelse:
Rolf Heim og Ninette Mulvad
Musikere:
Tom Bilde, Nikolaj Heymann, Jonas Munck Hansen
Instruktion
: Rolf Heim 
Producent
: Folketeatret.dk

PÅ PLAKATEN


Café Livas Julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske…

Med CANDLE IN THE WIND får I den musikalske historie om 70’erne, og…

”Her kommer Pippi Langstrømpe” gjalder det, da Pippi ankommer til Villa Villekulla med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: