program


Ole Berthelsen Trio - Carls Café

Ole Berthelsen Trio - Carls Café

Nordjysk sangskriver markerer sit 40-års jubilæum ved at tage rundt i landet med guitaren stemt og en buket af sine bedste sange og fortællinger - om livet i halvtredserne og før, pigtrådsepoken og det gryende velfærd - om fjerne steder og livet her og nu.

- Nordjysk sangskriver

I 1979 udkom Ole Berthelsens debutalbum Altid vågen om natten, med sange fra en hverdag som arbejdsløs blikkenslager i Aalborg. Arbejdsløs blev Ole Berthelsen ikke sidenhen, hvor han dels har ernæret sig som freelance pædagog og som sanger/sangskriver, altid med et nyt album på vej. I efteråret 2018 udgav Ole Berthelsen sit 21. album Hvalvær - med sange oplevet og skrevet på en norsk fyrtårnsø nord for polarcirklen.

Oles sangkatalog kan opleves som et personligt tidsbillede af tiden vi lever i. Her er sange fra baggården, hvor Ole fik sine første musikalske input fra gårdsangere og lirekassemænd og sange fra den store verden. Lokalt har Ole Berthelsen bl.a. bidraget med Nørre Uttrup i mit bakspejl med sange og erindringer fra Nørre Uttrup i det. 20. Århundrede og Tidens tråd om pigtrådsepoken, tegnet i lokalt perspektiv Med sublim backing fra Steen Lindgaard, tangenter og Ole Albrechtsen på guitarer, spinder Ole Berthelsen en krønike af udvalgte sange og spøjse fortællinger fra tiden der gik.

Oles sangkatalog kan opleves som et personligt tidsbillede af tiden vi lever i. Her er sange fra baggården, hvor Ole fik sine første musikalske input fra gårdsangere og lirekassemænd og sange fra den store verden om at være backpacker på Rarotonga eller gademusikant på Hollywood Boulevard.

Lokalt har Ole Berthelsen bl.a. bidraget med Nørre Uttrup i mit bakspejl med sange og erindringer fra Nørre Uttrup i det. 20. Århundrede og Tidens tråd om pigtrådsepoken, tegnet i lokalt perspektiv. Oles sange har ofte en socialrealistisk tilgang, som i Therese med nye tænder, en barsk historie fra miljøet på stenbroen eller 3 ting Mette hader, om hemmeligheder i familien.

Ole Berthelsen er som sanger /sangskriver helt sin egen. Ole skriver om levende mennesker og de små nære ting i livet, som da han som købmandsbud får 6 håndvarme femmere i løn eller i Barn af tiden, om da han ser sit nyfødte barnebarn på en iPhone-video direkte fra fødegangen.

Til 40-års jubilæumskoncerten, har Ole Berthelsen sammensat en buket af sine bedste sange og fortællinger fra hele produktionen, der rummer erindringsbog og over 250 indspillede sange.

Pressen skrev:
En unik stemme fra Aalborg (Rootszone)

Et digterisk naturtalent (Berlingske tidende)

Berthelsens enkle men store kunst består i at gøre de reelle problemer konkrete, sætte kød og blod og karakter på dem, og så udsætte dem for den ene ret iørefaldende melodi efter den anden. (Nordjyske)

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Koncertmenu: 170 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00.
Koncertmenu serveres fra kl. 17.30.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: skovsgaardhotel@mail.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Tag med det gode skib Marianne-F ud på Isefjorden, hvor skipper kender de…

Sejltur på fjorden med instruktør og formidling om sejlads i vikingetiden. / Sailing…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: