program


Ølsmagning og lammecharcuteri fra Det Våde får på Skänk
5

Ølsmagning og lammecharcuteri fra Det Våde får på Skänk

Oplev lokal øl og det bedste lammecharcuteri, når gårdbryggeriet Det Våde Får og Skänk den 31. maj inviterer på en kombineret smagning af det bedste fra gården.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Tirsdag, 31. Maj 2022 18:00

Oplev lokal øl og det bedste lammecharcuteri, når gårdbryggeriet Det Våde Får og Skänk den 31. maj inviterer på en kombineret smagning af det bedste fra gården.

Lidt ude for Helsinge ligger Tolykkegård og bryggeriet Det Våde Får. Her opdrætter Henrik Koch får og brygger nogle ganske fantastiske øl. Når det kommer til Hillerød, er det nok det nærmest vi kommer et lokalt bryggeri.

Nu har du muligheden for at smage det bedste af det bedste fra Tolykkegård, når Skänk og Det Våde Får inviterer på ølsmagning og lammecharcuteri.

Til denne aften vil du smage på et bredt udvalg af Det Våde Fårs øl, alt imens Henrik underholder med røverhistorier og fortællinger fra gården og bryggeriet.

Til smagningen vil du få serveret Skänks berømte charcuteri, men denne aften vil kødet naturligvis bestå af lam fra Tolykkegård. Det lokale slagteri Kødsnedkeren har tryllet og laver fire forskellige specialpølser af lam og en type røget kød, og alt sammen vil du få at smage til øllet.

Alt i alt vil det blive en hyggelig aften, der hylder alt det bedste Nordsjælland kan producere af lækker mad og drikke.

31. Maj - Smagning og fåresalami fra Det Våde Får

Praktisk:
Dato: 31 maj
Tid: Kl. 18.00 - 22.00
Pris: 300 kr.

Aktuelt


På safari blandt giganter, er en tur du sent vil glemme. Du er kommet til det absolut største inden for Vindmøller og her testes og udvikles de nyest teknologier. Historierne er en blanding at fakta, lokalt forankret fortællinger, natur, og selvfølgelig anekdoter fra livet fra møllecentrets og vindmøllernes historie. Oplev det største i Thy og i verden inden for vedvarende energi. Gigantiske vindmøller i det Nationale Testcenter i Østerild Klitplantage. Det bliver ikke større. Vi har nu igen verdens største mølle. Thy er verdens største laboratorium for vedvarende energi.

Skuespiller, der dukker op som patienter og ansatte fra sindssygehospitalets fortid, gør en rundvisning med Psykiatrisk Museum i Odsherred til en oplevelse, man ikke glemmer.

Luksuscamping på Sjælland - Glamping!
Det eneste, du skal medbringe er dyne/sovepose, sengelinned, toiletgrej og proviant.

PÅ PLAKATEN


Jels Vikingespil

På Danmarks flotteste friluftsscene i Jels er vi i 2022 nået til forestilling nummer 46.

Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Danemordet, fredag den 1. juli 2022. Forestillingen opføres hver aften kl. 20.00 til og…

Her er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.