program


Omvisning i særudstillingen – Christine og Sigurd Swane

Omvisning i særudstillingen – Christine og Sigurd Swane

Omvisninger i særudstillingen med Christine Swane og Sigurd Swane.

Kunstmuseet i Asnæs er i særlig grad dedikeret til kunstnergruppen Odsherredsmalerne, der i 1930erne og nogle årtier frem bosatte sig i det vilde bakkeland og malede naturen og al dens væsen og i al slags vejr.Fra den 12. april og frem til 8. december viser Kunstmuseet en udstilling med Christine Swane (1876 – 1960), sammen med malerier af hendes ægtefælle fra 1910 – 20: Sigurd Swane (1879 – 1973). Udstillingen bærer titlen: Veje til det gode kunstnerliv og sætter spot på de to malere, der både personligt og kunstnerisk havde meget til fælles, men som i årenes løb valgte hver deres veje i den skabende proces. Udstillingen fortæller om de forskellige valg, de to modernistiske kunstnere måtte træffe – både når det drejede sig om selve maleriet, og når det gjaldt livet og rammerne omkring det.

Sigurd Swane og hans anden hustru Agnete (1893 – 1994) opførte i årene 1934 - 1936 Malergården i den østlige, blide del af Odsherred. Den kombinerede landbrugsejendom og herskabelig kunstnerbolig dannede i de følgende årtier ramme om Sigurd Swanes kunstneriske virksomhed. I samme periode opførte Christine Swane i Birkerød en meget anderledes bolig til hende selv og sønnen Lars. Funkisvillaen med dens stramme arkitektoniske udtryk og dens interiører og genstande var ofte motiver for Christine Swanes malerier.

Sted: Odsherreds Kunstmuseum, Rødhøj 11, 4550 Asnæs

Tid: kl. 14.00

Pris: 30 kr. og entré til museet på 70 kr.

Tilmelding: ikke nødvendigt men billetter kan købes her.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Vandring til julemarked i hyggelige Mårum Præstegård og derfra gennem Gribskov og forbi…

OBS! Ekstra forestilling kl. 17.00
Dette er en anderledes og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: