program


Omvisning i særudstillingen Folk, fæ og fællesskab

Omvisning i særudstillingen Folk, fæ og fællesskab

Omvisning i Kunstmuseets to udstillinger KUNSTNERFAMILIEN TRIER: Troels (den ældre) og sønnerne Holmer og Ernst samt KUNSTNERKOLLEKTIVET RØDE MOR

DatoOmvisningen med den overordnede titel: FOLK OG FÆLLESSKAB tager sit udgangspunkt i Vallekilde Højskole, der var arnestedet for begge kunstnergrupperinger.

Kunstnerfamilien Trier med kunstneren Troels Trier (den ældre) og hans to sønner Holmer og Ernst er optaget af at gengive landskabet og menneskene i det som én stor fælles bestræbelse.

Kunstnerkollektivet Røde Mor blev til i Vallekilde – med Troels Trier (den yngre) søn af Holmer som initiativtager sammen med Dea Trier Mørch og Ole Finding. Røde Mors plakater udgør en videreudvikling af højskolens begreber om folkelighed og fællesskab, men nu med et klart socialistisk sigte

Varighed: 13.30 – 14.15

Praktiske oplysninger: Ikke egnet for kørestolsbruger.

Pris: 50 kr. + entre inkl. en kop kaffe / te

PÅ PLAKATEN


ÅBNINGSTIDER Fredag  30.04.2021 - kl. 13.00 - 21.00 Lørdag  01.05.2021 - kl. 11.00…

Holbæk Museum inviterer på en havnevandring på Holbæk Havn

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: