program


Omvisning på Bakkekammen 45

Omvisning på Bakkekammen 45

Kom med indenfor i Danmarks eneste interiørmuseum for bedre byggeskik

Dato
Bakkekammen 45 er et unik Bedre Byggeskik-hus med oprindelige detaljer. Søndagsomvisningerne i Bakkekammen 45 er meget populære. Og samtidig den eneste mulighed for at komme indenfor i den fredede ejendom, som arkitekt Marius Pedersen (1888-1965) tegnede til sig selv. Her boede og arbejdede han til sin død i 1965.Enken Emma Pedersen blev boende i huset til 2007, hvorefter en donation fra Nordea-fonden på 5 mio. kroner gjorde det muligt for Holbæk Museum at indrette Danmarks første museum og videncenter for Bedre Byggeskik her. 

Pris: Voksen 75 kr., 12 - 18 årige = 25 kr. og barn under 12 år gratis, medlemmer af Holbæks Museumsforening = 0 kr.+ 6 kr. i bookinggebyr.

Mødested: foran Bakkekammen 40, 4300 Holbæk. Parkering i nærliggende gader hvor muligt.

Tilmelding: Senest torsdagen før

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Hvert år modtager Museum Vestsjælland mange detektorfund. Kom og hør om nogle af de mange spændende, sjove og sære fund…

Årets sidste Gylden Torsdag finder sted den 6. oktober, og denne gang viser museets direktør Anna Krogh rundt i udstillingen…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.